dimarts, 11 d’abril del 2017

Jornada de portes obertes

El Periódico (Web) 11/04/2017

MARTES, 11 DE ABRIL DEL 2017 - 11:30 H
Es respiren nervis, demà és un dia important. Mentre uns netegen, d'altres van bojos enganxant gomets i purpurina en uns fulls que penjaran de les parets del vestíbul. Uns altres donen els últims retocs a uns enginys mecànics que han hagut de construir a corre-cuita. Se li treu la pols a aquelles fotos de l'última festa, en la que tots desprenien molta alegria.
Les muntanyes de papers, els que expliquen l'estratègia de l'empresa, s'han de col·locar en un lloc ben visible. Com més papers, més professionals semblarem. Les eines noves de treball, com més a la vista, millor. El director ja té preparada una presentació on apareixen paraules de difícil comprensió per a la majoria: cognitiu, significatiu, transversal... També com més paraules d'aquest tipus hi hagi, més professionals semblarem.
Demà ens vestirem de festa i forçarem el millor dels somriures davant els futurs clients. Per un dia se'ns exposarà com a peces importants de l'engranatge. Se'ns presentarà, de manera excepcional, com a imprescindibles. Benvinguts a la jornada de portes obertes de l'escola!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada